Det skal du bruge:
400 g hakket kalv og flæsk
2 æg
1 dl hvedemel
1 spsk. kartoffelmel
1 lille hakket løg
2 spsk. fløde
1 tsk. salt og peber
1 tsk. timian
æggehvide
cocktailpølser
sorte oliven uden sten
400 g hakket kalv og flæsk
2 æg
1 dl hvedemel
1 spsk. kartoffelmel
1 lille hakket løg
2 spsk. fløde
1 tsk. salt og peber
1 tsk. timian
æggehvide
cocktailpølser
sorte oliven uden sten
Sådan gør du:
Rør farsen med æg, mel, kartoffelmel, hakket løg og fløde.
Drys med krydderier, og smag til. Form farsen til en oval kugle, der pensles med æggehvide. Stik halve cocktailpølser ned i pindsvinets ryg, og lav øjne og snude af oliven. Pindsvinet skal bage i ovnen ved 200° i ca. 35 min.