Omelet-ruller med laks

Mad/Opskrifter

Lav en anderledes lakseforret til dine gæster.


Foto: Marianne BjerreIngredienser (4-6 pers.):
3 æg
1⁄2 dl kaffefløde
Salt, peber
Smør til stegning
1 lille bæger cremefraiche 38%
300 g røget laks i skiver
1 hakket rødløg
1 bdt. purløg
1 pose spæde blandede salater

Tilbehør: Baguette

Tilberedning:
Pisk æg, fløde, salt og peber sammen. Bag to tynde omeletter på en slip let-pande og læg dem på et stykke bagepapir. Smør omeletterne med cremefraiche og læg lakseskiverne ovenpå så hele omeletten er dækket.
Drys med rødløg og klippet purløg og rul dem sammen til roulader. Pak bagepapiret stramt omkring og læg dem i køleskabet indtil servering, mindst 30 min.
Skær rouladerne i tykke skiver og server pyntet med lidt salat, løgringe og lunt brød.

21 februar 2008
0

Få hele huset til at dampe af simremad med rustikke råvarer og...

Simremad tager tid - men når du nyder din ret, vil du værdsætte hvert brugt sekund.

0

7 overraskende ting, du kan bruge dit vaffeljern til

Hvorfor kun bruge dit vaffeljern til vafler? Lad det ikke samle støv i skabet. Det kan uden videre bruges til disse 7 retter og lækkerier.

0

8 ting du skal vide inden du fordobler en opskrift på småkager

Det er små ting og snedig planlægning, der gør forskellen mellem succes og katastrofe for småkagebageren.

0

Akvavit-is med vanilje

Snaps og is passer perfekt sammen. Aromaen folder sig nemlig bedst ud, når begge serveres koldt - og sammen!

0

Opskrift: Verdens bedste vaniljekranse

Vi afslører opskriften på verdens lækreste vaniljekranse, der ovenikøbet er super nemme at lave. Hold på mundvandet og kast dig ud i det...

0

Chokolademousse med Bailey's

Forkæl din familie og venner med denne lækre chokolademousse, der er piftet op med Bailey's.

0

Æbleskiver med et hjerte af nutella

Der er ikke grænser for, hvad man kan lave med en æbleskive. Se her hvor let, det er at fylde den med Nutella og stadig bevare sprødheden.

0

Sådan får du dit honningkagehus til at lykkes

I år skal det være! Du har måske flere mislykkede bygningsværker bag dig, men med denne vejledning til et honningkagehus er succesen garante...

0

Lav din egen skønne brændevin

Kom så i gang, hvis du vil have den hjemmelavede brændevin klar til jul! Den udkonkurrerer alle andre flasker på borde. Vi lancerer julesnap...

0

Sådan laver du verdens bedste hasselback-æbler

Mangler du inspiration til en lækker dessert? Så tjek denne video på sprøde og lækre hasselback-æbler.

0

Den mest danske kogebog udkommer igen

Vi kender alle 'God mad let at lave', som udkom første gang i 1973. Den bliver kaldt danskernes madbibel. Nu fås kogebogen i ny version -...

0

Vi genopliver Danmarks egnsretter

Får I ofte sortpølse hjemme hos jer? Er svupsakker en af livretterne? Få et glædeligt gensyn med Danmarks gammeldags husmandskost her.

0

Alternative toppings til risalamande

Når man spiser risalamande, hører der også kirsebærsauce til - eller gør der nu også det? Hvorfor ikke prøve en ny topping-variant her i...

0

Chokoladetrøffeltoppe

Katrine Klinkens børnekogebøger er nu samlet i én bog, som både byder på klassiske retter, børnevenligt bagværk og opskrifter på slik....

0

Wraps af glaseret skinke med rodfrugter

Få opskriften på en anderledes juleskinke med lækre rodfrugter.

betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.