Italiensk omelet

125 g pasta, fx muslinger eller skruer 1 porre 1 spsk. smør 6 æg 6 spsk. vand 150 g skinke i tern 1 bdt. purløg 3-4 spsk. parmesanostSalt og peber. Tilbehør: Godt brød og evt. salat eller kogte grønsager, red.. Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af i en…


125 g pasta, fx muslinger eller skruer
1 porre
1 spsk. smør
6 æg
6 spsk. vand
150 g skinke i tern
1 bdt. purløg
3-4 spsk. parmesanost
Salt og peber.

Tilbehør:
Godt brød og evt. salat eller kogte grønsager, red..

Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af i en sigte. Snit den rensede porre i ringe, og svits dem i smør på en pande et par min. under omrøring. Pisk æg, vand og krydderier sammen. Hæld æggemassen over porrerne på panden. Lad æggemassen stivne for svag varme. Lige før massen stivner helt, hældes pasta og skinke over, og omeletten stivner helt. Drys med purløg og parmesanost.

Mest læste artikler