Varm rødkålssalat

Denne opskrift fra USA passer godt sammen med lammekød. Den minder på ingen måder om den rødkål, som vi spiser til flæskesteg. 1/2 fintsnittet rødkålshoved, 1 løg i skiver, 4 æbler med skræl i tern, 2-3 hakkede fed hvidløg, lidt olie eller margarine til stegning, 1 tsk  sukker, 1-2 spsk balsamicoeddike,salt, peber, 1 1/2 dl…




Denne opskrift fra USA passer godt sammen med lammekød. Den minder på ingen måder om den rødkål, som vi spiser til flæskesteg.

1/2 fintsnittet rødkålshoved, 1 løg i skiver, 4 æbler med skræl i tern,
2-3 hakkede fed hvidløg, lidt olie eller margarine til stegning, 1 tsk  
sukker, 1-2 spsk balsamicoeddike,salt, peber, 1 1/2 dl fetaost, hakkede
pistacienødder efter smag Løg og hvidløg svitses. Rødkålen tilsættes og der røres, til kålen begynder at blive mør. Varmen dæmpes. Balsamico, sukker, salt, peber og æbler tilsættes. Efter nogle minutter lægges fetaost og pistacienødder ovenpå. Låget lægges på til retten er færdig (kålen er mør, red.). Der må først vendes i retten lige inden serveringen, for ellers smuldrer osten for meget.

Mest læste artikler