Tigerrejer med pesto

Ingredienser: 400 g optøede tigerrejer Marinade 1 bdt. persille 4 fed hvidløg 5 dl olivenolie Pesto 2 fed hvidløg 1 spsk. pinjekerner 2 spsk. soltørrede tomater 1 lille løg 1 håndfuld rucolasalat Olivenolie Salt og peber Sådan gør du: Læg de optøede rejer i en foliebakke. Hak persille og hvidløg, bland med olie, og hæld…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser:
400 g optøede tigerrejer

Marinade
1 bdt. persille
4 fed hvidløg
5 dl olivenolie

Pesto
2 fed hvidløg
1 spsk. pinjekerner
2 spsk. soltørrede tomater
1 lille løg
1 håndfuld rucolasalat
Olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du:
Læg de optøede rejer i en foliebakke. Hak persille og hvidløg, bland med olie, og hæld marinaden over rejerne. Lad det trække en time tildækket i køleskabet. Hak alle ingredienserne til pestoen i en blender og tilsæt olie, til det har en grødet konsistens. Hæld tigerrejerne i en si, så marinaden kan løbe fra og kom dem tilbage i foliebakken. Sæt foliebakken på grillen og vend dem i bakken, til de er røde. Pil rejerne og dyp dem i pestoen. Server brød, grøn salat og et koldt glas hvidvin til.

Mest læste artikler