Squashtærte

4-6 pers. 300 g bacon i tern 5 æg str. M/L 150-200 g mel 1 tsk. bagepulver 11⁄4 dl olie 450 g groftrevet squash 1 spsk. finthakket løg Salt, peber Steg baconen sprød, og kassér fedtet. Pisk æggene let sammen i en skål, og kom derefter skiftevis mel og olie i. Bland de øvrige ingredienser…


Illustration: Suzanne Moffat
4-6 pers.

300 g bacon i tern
5 æg str. M/L
150-200 g mel
1 tsk. bagepulver
11⁄4 dl olie
450 g groftrevet squash
1 spsk. finthakket løg
Salt, peber

Steg baconen sprød, og kassér fedtet. Pisk æggene let sammen i en skål, og kom derefter skiftevis mel og olie i. Bland de øvrige ingredienser i, og hæld det hele i en smurt tærteform på ca. 24-26 cm i diameter. Bag tærten ved 180° i ca. 1 time. Serveres med fx lune flutes og en frisk grøn salat.

Birgitte Larsen, Odense S

Mest læste artikler