Salat med laks

Nem vintersalat med laks, bacon og rygeost.



4 personer:
150 g bacon i tern
2 spsk. balsamico
1 agurk
1 bakke blandede sprøde salater
2 spsk. olivenolie
1 spsk. hvid balsamico
groftkværnet peber,
salt
300 g varmrøget laks
1 bæger rygeost
75 g valnøddekerner

Steg baconternene helt sprøde, hæld fedtet fra, tilsæt balsamico og kog ind. Læg baconstykkerne til afdrypning på et kaffefilter eller på et stykke køkkenrulle. Halver agurken og skær den i tynde skiver. Bræk salaterne i lidt mindre stykker.

Pisk olivenolie, balsamico, salt og peber sammen. Vend agurkeskiverne og salaterne i marinaden og fordel salaten på fire tallerkener. Fordel bacon, laks brækket i mindre stykker, rygeost og valnødder oven på salaten og server.

Mest læste artikler