Sådan får du den sidste ketchup ud af flasken

Mad

Det er noget af det mest irriterende. I skal have burgere, men ketchupflasken er næsten tømt, og det er umuligt at få den sidste rest ud. Her er det ældgamle, men ukendte, trick, som løser problemer.

Foto: iStock

Det første produkt fra Heinz var syltede hesteradiser

Da Henry Heinz sendte sit første produkt på gaden i 1869, var det syltede hesteradiser fra hans mors have ... Det var ikke den store salgssucces, men i 1876 slog Mr. Heinz igennem med en opskrift, som i dag er en verdensomspændende milliardforretning.
Ketchuppen var opfundet! 

Vi spiser allesammen ketchup - til pomfritterne, i burgeren, hotdoggen. Ind i mellem kan man også lige klemme en portion pasta med ketchup ned i en snæver vending.

Hvordan får man den sidste rest ketchup ud?

Men flasken har stort set ikke ændret sig gennem tiden. Der er kommet plasticemballager på markedet, men glasflasken er stadig mange forbrugeres foretrukne. Den er en klassiker.

Der er dog én irriterende fejl ved Heinz-flasken: Det er svært at få den sidste rest ud, og det sker ofte på et tidspunkt, hvor man har mere brug for ketchup.

Det ukendte trick: Tryk på '57-skiltet' på flaskens hals

De færreste kender tricket, som Heinz' marketingsafdeling har afsløret overfor mediet Mirror

Talspersonen fra Heinz forklarer i følge Ekstrabladet:

Læs også: 10 overraskende ting, du kan genbruge syltelage til

- Det gode sted at banke på flasken er det lille 57-mærke ved halsen. Du skal bare banke med fingeren dér, hvor flasken indsnævres, så kommer ketchuppen lettere ud.

28 juli 2016
0

Hjemmelavet chokoladeknas til julemåneden

Denne chokoladekonfekt er så nem, at ethvert barn kan lave den. Chokolade, rosiner og müsli er alt, du behøver til den knasende lækre julego...

0

Italiensk lagkage med friske jordbær

Ingredienser (ca. 8 pers.): Bunde 3 æg 125 g sukker 1 spsk. appelsinsaft 50 g hvedemel 50 g kartoffelmel 1 tsk. bagepulver 3/4 tsk. vaniljes...

0

Kartoffel/tun fad

1 kg skivede rå kartofler 2 ds. afdryppet tun naturel i vand 2 store løg 1/4 l fløde (9 eller 13 pct., red.) revet ost timian salt og...

0

Jordskokkesuppe med svampe

Efteråret banker på, og det er tid til en fyldig jordskokkesuppe med svampe.

0

Havefestmenu til 12

Få opskrifterne på en lækker menu til havefesten - 120 kroner per person.

0

Hurtig jordbæris

Når det er sommer, er det som om, der aldrig er is nok. Og i nogle få uger er der til gengæld nærmest overflod af friske jordbær. Det kan...

0

Fedtfattige æblemuffins

En lækker muffin, der sparer på kalorierne.

0

Mørbrad på kartoffelbund

Utraditionel mørbrad - perfekt til buffeten.

0

Sprød hornfisk

Få en let og lækker opskrift på hornfisk.

0

Tunfiskepaté

4 pers.Kan nydes både kold og lun – som forret eller hovedret.1 ds. tunfisk i vand eller olie (185 g)1 ds. hakkede flåede tomater1 løg1 fed...

0

Pærer med knækglasur

4 pers.1 tsk. smør4 faste pærerKnækglasur:50 g smør3/4 dl fløde1/2 dl sukker1/2 dl hakkede hasselnødder1/2 dl mandelflager1 tsk. kakaoTilbeh...

0

Sommergryde

(4 pers.) 400 g kalkunbryst 2 spsk. + 2 tsk. maizena 1 tsk. salt sort peber 2 sommercourgetter, gerne en grøn og en gul 2 tomater 200 g...

0

Kyllingegryde med mango og appelsin

4 pers. En ret, der er let at lave, smager pragtfuldt, og så er den kalorielet. Retten kan laves med forskelligt kød; kylling, okse- eller...

0

Karrysuppe med lam og kikærter

100 g tørrede kikærter 300 g lammekød i små tern 1-2 spsk. hot currypaste olie 2 hakkede løg 1 lille aubergine 1 lille squash 1 ds. flåede...

0

Italiensk omelet

125 g pasta, fx muslinger eller skruer 1 porre 1 spsk. smør 6 æg 6 spsk. vand 150 g skinke i tern 1 bdt. purløg 3-4 spsk. parmesanostSalt...