Russisk hakkebøf

Ingredienser (4 pers.): 500 g hk. oksekød 1 løg 1 1/2 dl hakkede, syltede rødbeder 1 dl hakket persille 3 spsk. hakkede kapers 2 æg 1⁄2 dl fløde 2 tsk. kinesisk soja Salt og peber Margarine til stegning Sådan gør du: Hak løget og bland med kød, rødbeder, persille og kapers. Tilsæt æg, fløde, soja,…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
500 g hk. oksekød
1 løg
1 1/2 dl hakkede, syltede rødbeder
1 dl hakket persille
3 spsk. hakkede kapers
2 æg
1⁄2 dl fløde
2 tsk. kinesisk soja
Salt og peber
Margarine til stegning

Sådan gør du:
Hak løget og bland med kød, rødbeder, persille og kapers. Tilsæt æg, fløde, soja, salt og peber. Rør farsen godt sammen og form den til 8 små runde bøffer. Brun bøfferne i margarine i 4-5 min. på hver side. Server med frisk grøn salat og cremefraiche-dressing.

Mest læste artikler