Røget sild med rugbrødscrunch & radisesalat

Invitér foråret ind og familien på middag med sprøde, nyhøstede grøntsager. Røgede sild er gode til frokost og forret, minder os om sol og sommer, og så smager de himmelsk.


Foto: Marianne BjerreIngredienser (4 pers):
1 agurk i små tern
1 hakket rødløg
1 bdt. radiser
1 bdt. purløg
salt, peber
8 meget tynde skiver groft rugbrød
smør
300 g dansk hovedsalat eller hjertesalat
4 røgede sild eller 2 makrel

Sådan gør du:
Bland agurk, rødløg, radiser og klippet purløg. Gem lidt purløg til pynt. Smag grøntsagerne til med salt og peber. Rist rugbrødsskiverne, så de er knasende sprøde. Læg sildefileter­­ne på en bund af salat, kom salsaen over og server brødet til.

Mest læste artikler