Trines karrysuppe med rejer

4 pers. 2 løg1 spsk. olie1 spsk. karry1 dl ris (parboiled)1 l grønsagsbouillon250 g champignon2 røde peberfrugter1 dåse hakkede flåede tomater1 dl piskefløde2 fed knust hvidløg2 tsk. estragon300 g pillede rejerSalt, peber Tilbehør: flutes Sådan gør duLøgene hakkes og svitses i olie tilsat karry. Kom ris og bouillon ved, og lad det koge 10 min.…

4 pers.

2 løg
1 spsk. olie
1 spsk. karry
1 dl ris (parboiled)
1 l grønsagsbouillon
250 g champignon
2 røde peberfrugter
1 dåse hakkede flåede tomater
1 dl piskefløde
2 fed knust hvidløg
2 tsk. estragon
300 g pillede rejer
Salt, peber

Tilbehør: flutes

Sådan gør du
Løgene hakkes og svitses i olie tilsat karry. Kom ris og bouillon ved, og lad det koge 10 min. Tilsæt champignon i skiver, peberfrugt i strimler, tomat, piskefløde, hvidløg samt estragon, og bring det hele i kog. Lad suppen koge 10 min., kom rejerne ved, og smag til med salt og peber.

Se også: Boller i karry opskrift – nemme kødboller i dejlig karrysovs

Mest læste artikler