Provenceruller

8 stk. Rullerne er gode som tilbehør til fx grillmad, al slags kød og fisk. 1 stor aubergine 1 mellemstor squash 8 skiver kalkunbacon 6 stk. soltørrede tomater 1 bæger hvidløgsflødeost tørret basilikum olivenolie salt Auberginen skæres i 8 tynde skiver på den lange led, og de steges bløde i olien (hold igen på olien,…


8 stk.
Rullerne er gode som tilbehør til fx grillmad, al slags kød og fisk.
1 stor aubergine
1 mellemstor squash
8 skiver kalkunbacon
6 stk. soltørrede tomater
1 bæger hvidløgsflødeost
tørret basilikum
olivenolie
salt

Auberginen skæres i 8 tynde skiver på den lange led, og de steges bløde i olien (hold igen på olien, da skiverne kan suge uanede mængder, hvis de får lov, red.). Squashen rives groft og vendes på panden, til det falder lidt sammen. De soltørrede tomater hakkes fint.

Kalkunbacon steges let på en pande. På hver aubergineskive lægges en skive bacon, der smøres med hvidløgsost. Så fordeles den revne squash og de hakkede tomater, som er krydret med basilikum. Aubergineskiverne rulles sammen og lægges med sammenføjningen nedad i et ildfast fad. Steges midt i en 200° varm ovn i ca. 15 min.

Mest læste artikler