Porrefarseret kalkunbryst

4-6 personer  1 kalkunbryst (ca. 1 kg, red.) 2 fintsnittede porrer en håndfuld halverede hasselnøddekerner 1 pakke bacon timian, salt, peber Tilbehør: Hasselback kartofler og en god salat Skær næsten gennem kalkunbrystet på langs, så der laves en lomme. Læg de snittede porrer i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem ligge i…


4-6 personer 

  • 1 kalkunbryst (ca. 1 kg, red.)
  • 2 fintsnittede porrer
  • en håndfuld halverede hasselnøddekerner
  • 1 pakke bacon
  • timian, salt, peber

    Tilbehør:
    Hasselback kartofler og en god salat

Skær næsten gennem kalkunbrystet på langs, så der laves en lomme. Læg de snittede porrer i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem ligge i 30 sekunder, og hæld dem derefter op i en si. Hæld rigeligt med koldt vand over og lad dem dryppe af.

Bland porrer og nøddekerner, og krydr med timian, salt og peber. Fordel blandingen i lommen og luk med kødnåle. Læg kalkunbrystet i en bradepande (eller i et ovnfast fad, red.). Beklæd brystet med bacon og steg det i ca. 45 min. i en 200° varm ovn (tiden afhænger af brystets størrelse, red.).

Mest læste artikler