Pikant kalkun

Ingredienser (4 pers.): 800 g kalkunbryst salt, peber 250 g helbladet, frossen spinat 2 porrer el. 2 bdt. forårsløg 200 g flødeost 1⁄4 l fløde 8 skiver bacon evt. hvidløg Sådan gør du: Optø spinaten i en gryde eller over vandbad, krydr med salt og peber, og læg det i et ovnfast fad. Snit porrerne,…



Ingredienser (4 pers.):
800 g kalkunbryst
salt, peber
250 g helbladet, frossen spinat
2 porrer el. 2 bdt. forårsløg
200 g flødeost
1⁄4 l fløde
8 skiver bacon
evt. hvidløg

Sådan gør du:
Optø spinaten i en gryde eller over vandbad, krydr med salt og peber, og læg det i et ovnfast fad. Snit porrerne, og læg dem oven på spinaten. Brun kalkunbrystet 5 min. på hver side, og skær nogle dybe snit på tværs. Fyld snittene med flødeost, krydr med salt, peber og evt. hvidløg, og læg baconskiverne over osten. Læg kalkunbrystet oven på spinaten, hæld fløde ved og sæt fadet i ovnen i ca. 1 time. Server med pasta.


Mest læste artikler