Pasta med svampe og bacon

Mad

Pasta er typisk italiensk - her får du opskriften på en af de dejlige pastaretter.


Fotos: Marianne BjerreIngredienser (4 pers.):
300-400 g pappardelle eller anden pasta
300 g svampe (friske)
150 g bacon i skiver
olivenolie
2 fed hvidløg
4-6 store tomater
1 spsk. soltørret tomatpuré
1 dl hvidvin
1 dl piskefløde
salt, peber

hakket persille
revet parmesan


Sådan gør du:
Kog pastaen al dente som anvist på pakken. Rens svampene og skær dem i små stykker. Steg baconskiverne sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle. Kasser fedtet. Steg svampene i olivenolie med hvidløg i 2-3 min. Hak tomaterne groft og læg dem ved. Steg endnu 2-3 min., og kom tomatpuré samt hvidvin ved. Lad vinen koge ind, og tilsæt fløde. Kog op og smag til. Hæld saucen over pastaen. Drys med bacon i mindre stykker, persil­le, parmesanost og brød.
09 marts 2007
Mere om Mad
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.