Pasta med kylling, tomater og basilikum

Ingredienser: (4 pers.) 300 g pasta, fx muslingeskaller 400 g kyllingeinderfilet 1/4 dl olivenolie 2 fed hakket hvidløg 4 rødløg i både 1 spsk. røde peberkorn 500 g cherrytomater 1 bdt. hakket basilikum salt, peber Sådan gør du: Kog pastaen som anvist på pakken. Skær inderfileterne i små tern, og steg dem 2 min. i…


Ingredienser:
(4 pers.)
  • 300 g pasta, fx muslingeskaller
  • 400 g kyllingeinderfilet
  • 1/4 dl olivenolie
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 4 rødløg i både
  • 1 spsk. røde peberkorn
  • 500 g cherrytomater
  • 1 bdt. hakket basilikum
  • salt, peber

Sådan gør du:
Kog pastaen som anvist på pakken. Skær inderfileterne i små tern, og steg dem 2 min. i olivenolie. Tilsæt hakket hvidløg, rødløg og peberkorn, og steg endnu 2 min. Kom cherrytomater ved, steg et øjeblik, og tilsæt pasta samt basilikum.
Smag til med salt og peber, og server straks.

Mest læste artikler