Pærer med knækglasur

4 pers.1 tsk. smør4 faste pærerKnækglasur:50 g smør3/4 dl fløde1/2 dl sukker1/2 dl hakkede hasselnødder1/2 dl mandelflager1 tsk. kakaoTilbehør: Cremefraiche eller flødeskum smager pragtfuldt tilSmør et ovnfast fad med smør. Skræl pærerne, skær dem evt. lige i bunden, og stil dem i fadet. Smelt fedtstof til glasuren. Tilsæt sukker og fløde, og lad det koge…



4 pers. 1 tsk. smør
4 faste pærer

Knækglasur:
50 g smør
3/4 dl fløde
1/2 dl sukker
1/2 dl hakkede hasselnødder
1/2 dl mandelflager
1 tsk. kakao

Tilbehør: Cremefraiche eller flødeskum smager pragtfuldt til


Smør et ovnfast fad med smør. Skræl pærerne, skær dem evt. lige i bunden, og stil dem i fadet. Smelt fedtstof til glasuren. Tilsæt sukker og fløde, og lad det koge 8-10 min. under omrøring, til det bliver en sej masse. Tilsæt nødder, mandelflager og kakao, og rør rundt. Fordel glasuren over pærerne, og bag dem midt i en 225° varm ovn i ca. 10 min.

Mest læste artikler