Ovnbagt laks og bacon på urteragout

(4 pers.) 4 laksebøffer/fileter á 120 g 4 skiver bacon salt, peber 1⁄2 pose suppeurter smør/olie 3 dl fløde frisk dild Tilbehør: Flutes Skyl laksestykkerne, og rens dem helt for evt. skind og skæl. Rul dem ind i et stykke bacon, og krydr med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad, og bag…


Illustration: Suzanne Moffat (4 pers.)

4 laksebøffer/fileter á 120 g
4 skiver bacon
salt, peber
1⁄2 pose suppeurter
smør/olie
3 dl fløde
frisk dild

Tilbehør: Flutes

Skyl laksestykkerne, og rens dem helt for evt. skind og skæl. Rul dem ind i et stykke bacon, og krydr med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad, og bag dem ved 230º i ca. 15 min. Sauter urterne i lidt smør og olie på en varm pande. Kom fløde ved, kog op, og smag til med salt og peber. Anret laksen på en bund af urter, pynt med dild, og server med lune flutes.

Bente Muhlig, Sindal

Mest læste artikler