Ovnbagt chililaks

4 pers.4 laksefileter1 rød chili1 lille bdt. forårsløg2 gulerøddersalt, peberSovs:3 dl yoghurt naturel eller A-381 tsk. tørrede chiliflager, saltTilbehør:frisk brødeller kartofler,ærter og bønner.Sæt yoghurten til afdrypning gennem et kaffefilter - gerne natten over. Rør den afdryppede yoghurt sammen med chiliflager, og smag til med salt. Læg laksen på en bageplade med bagepapir. Chili uden kerner,…


4 pers. Illustration: Suzanne Moffat4 laksefileter
1 rød chili
1 lille bdt. forårsløg
2 gulerødder
salt, peber

Sovs:
3 dl yoghurt naturel eller A-38
1 tsk. tørrede chiliflager, salt

Tilbehør:
frisk brød
eller kartofler,
ærter og bønner.

Sæt yoghurten til afdrypning gennem et kaffefilter – gerne natten over. Rør den afdryppede yoghurt sammen med chiliflager, og smag til med salt. Læg laksen på en bageplade med bagepapir. Chili uden kerner, forårsløg og gulerødder snittes fint og drysses hen over laksen. Krydr med salt og peber, og pak bagepapiret tæt omkring laksen. Bag laksefileterne i ovnen ved 225° i 20 min.

Mest læste artikler