Pasta al Pomodoro
Det er enkelt at lave denne pastaret. Faktisk tager det ikke længere tid end den, der går, mens pastaen koger. Vi har valgt at bruge pasta fra Made by Mama. Det er en meter lange spaghettier lavet af æg, vand og hvede.
Bag fantastisk brød – Lær at bruge hævemidlerne korrekt
Du skal bruge
- 3 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 600 g henkogte eller flåede tomater
- Friske basilikumblade
- Et nip salt, peber, chiliflager
- sukker.
Sådan gør du
- Sæt vand over til pastaen.
- Kom olie på en pande sammen med hvidløg og chiliflager.
- Lad dem afgive smag og kom tomaterne ved sammen med basilikumbladene. Lad det koge sammen i få minutter og smag til med salt, sukker og peber.
- Når pastaen er al dente, vendes den i tomatsovsen.
- Anret i et smukt fad og drys med lidt frisk basilikum.
Buen appetito!
Du kan bruge andre typer pasta
Det fantastiske ved pastaretter er, at du kan prøve dig frem med forskellige typer pasta til forskellige saucer. Du vil opleve en forskellige smagsoplevelse hver gang!
På billedet nedenfor ses pastatypen Quasimodi, som er velegnet til simple pastaretter, hvor saucen bærer smagen. Quasimodi kan købes hos Made by Mama.
Mangler du en forret? Prøv denne farverige forret med rejer og mango
Kilde: Made by Mama