Oksekød i strimler med bønner og valnødder

Mad

(4 pers.)
250 g kinesiske æggenudler
400 g grønne bønner
300 g skært oksekød
2 spsk. maizena
1 spsk. olie
3 spsk. sojasauce
2 fed finthakkede hvidløg
1/2 tsk. cayennepeber
2 spsk. grofthakkede valnødder

Kog æggenudlerne al dente efter vejledningen på pakken. Skyl og nip bønnerne, og kog dem med nudlerne de sidste 3 min. Hæld vandet fra, og stil nudler/bønner til side. Skær kødet i tynde strimler, og vend dem i 1 spsk. maizena.

Opvarm olien i en gryde, evt. en wok, og steg kødet i 2 min. Bland dernæst soja-sauce, hvidløg og resten af maizenaen i en lille skål, og stil det til side. Kom pasta og bønner i gryden sammen med kødet, og steg 2 min. Kom bouillon, cayennepeber og sojablandingen i, og lad det koge i 2 min. Drys valnødderne over lige før servering.

25 april 2003
Mere om Mad
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.