Nøddestegte fiskefileter med kål i urtefløde

Fiskefileter vendt i hasselnøddeflager - lækkert og let.


Til 4 personer
  • 1 æg
  • 1 dl hvedemel
  • 50 g hasselnøddeflager
  • salt, peber
  • smør til stegning
  • 1 spidskål
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl hakkede krydderurter, fx dild og purløg
  • salt, peber
  • Tilbehør: kogte kartofler eller ris

Sådan gør du
Pisk ægget sammen, og bland hvedemel, hasselnøddeflager, salt og peber. Vend derefter fiskefileterne – først i æggemassen, dernæst i mel og nøddeblandingen. Steg fileterne i smør 2-3 min. på hver side ved jævn varme. Snit spidskålen groft, og kom den i en gryde sammen med fløden. Lad det koge et par minutter – kålen skal bevare lidt af sin sprødhed. Tilsæt krydderurterne, smag til med salt og peber, og server blandingen til fiskefileterne

Af Gitte Heidi Rasmussen, 302

Mest læste artikler