Nem pastatærte med skinke

Ca. 150 g pasta f.eks. skruer, 1 stor gulerod, 1 løg, 100 g champignon, 1/2 squash (lille), 1 spsk olie, 150 g kogt skinke eller hamburgerryg i tern, 1 dl vand, 1 tsk timian, peber og salt. Ostefyld: 2 æg, 2 dl mælk, 50 g reven ost, 50 g fetaost. Tilbehør: brød/flutes og grøn salat.…


Ca. 150 g pasta f.eks. skruer, 1 stor gulerod, 1 løg, 100 g champignon, 1/2 squash (lille), 1 spsk olie, 150 g kogt skinke eller hamburgerryg i tern, 1 dl vand, 1 tsk timian, peber og salt.

Ostefyld: 2 æg, 2 dl mælk, 50 g reven ost, 50 g fetaost.

Tilbehør: brød/flutes og grøn salat.

Pastaen koges efter anvisningen på emballagen og dryppes af. Grøntsagern e renses, skæres i terninger og svitses i olie. Vand, skinke, timian og peber tilsættes. Det helle snurrer under låg i ca. 5 min. Fetaosten moses og piskes sammen med de øvrige ingredienser til ostefyldet. Den kogte pasta fordeles i en smurt tærteform. Grøntsags- og skinkeblandingen fordeles over og til sidst hældes ostefyldet over. Bages midt i en 200° varm ovn i ca. 25 min. 

 

Mest læste artikler