Middelhavs-krebinetter

Ingredienser (4 pers.): 500 g hakket svinekød 10% 2 spsk. grofthakkede, soltørrede tomater 2 spsk.grofthk. syltede hvidløg 2 spsk. grofthk. feta salt, peber rasp til panering Sådan gør du: Farsen røres med alle ingredienserne. Krydres med salt og peber og vendes i rasp. Steges i lidt olie eller margarine på en pande ved lav varme…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
500 g hakket
svinekød 10%
2 spsk. grofthakkede,
soltørrede tomater
2 spsk.grofthk. syltede hvidløg
2 spsk. grofthk. feta
salt, peber
rasp til panering

Sådan gør du:
Farsen røres med alle ingredienserne. Krydres med salt og peber og vendes i rasp. Steges i lidt olie eller margarine på en pande ved lav varme i ca. 20 min. Serveres evt. med små stegte kartofler krydret med basilikum.

Mest læste artikler