Lammefarsbrød

Illustration: Suzanne Moffat4 pers.1⁄2 kg hakket lam1 lille hakket rødløg1 æg1 dl rasp1 1⁄2 dl mælk6 bløde, tørrede abrikoser1 rød peberfrugt1 dl hakkede mynteblade1⁄2 tsk salt, peberTilbehør:grønne bønner og risSkær abrikoser og peberfrugt i små stykker. Rør alle ingredienserne sammen, og lad farsen hvile i 30 min. Kom farsen i en form, og bag den…


Illustration: Suzanne Moffat Illustration: Suzanne Moffat
4 pers.

1⁄2 kg hakket lam
1 lille hakket rødløg
1 æg
1 dl rasp
1 1⁄2 dl mælk
6 bløde, tørrede abrikoser
1 rød peberfrugt
1 dl hakkede mynteblade
1⁄2 tsk salt, peber
Tilbehør:
grønne bønner og ris

Skær abrikoser og peberfrugt i små stykker. Rør alle ingredienserne sammen, og lad farsen hvile i 30 min. Kom farsen i en form, og bag den i ovnen ved 200° C i ca. 45 min. Server med grønne bønner samt løse ris.

Anne Hørup, Nærum

Mest læste artikler