4 lammeculotter
1 hakket løg
2 fed hvidløg
2 dl tør hvidvin
1 ds. hk. tomater
1 kvist oregano
1 dusk persille
2 gulerødder
1 pastinak
2 stk. bladselleri
1 porre
Risotto
1 skalotteløg
1 spsk. olivenolie
3 dl risottoris
1 knsp. safran
1 dl tør hvidvin
6 dl hønsebouillon
parmesan
Sådan gør du:
Brun lammeculotterne i en stor gryde. Tilsæt løg og hvidløg og brun i 2 min. Krydr med salt og peber, kom hvidvin, tomat, oregano og persille ved, og lad det simre i 25 min. Skær gulerod og pastinak i små tern, og snit bladselleri og porre fint. Kom urterne ved og kog i 10-15 min. ved svag varme.
Sauter skalotteløget i olivenolie i en anden gryde. Tilsæt ris og safran. Hæld vin ved og kog ind.Kom bouillon i, og lad risene koge ved svag varme under om- røring i 20-25 min. De må ikke blive tørre. Drys med parmesan og server.