Lam i karry

Få en opskriften på lækker gryderet med lam.

Fotos: Marianne BjerreIngredienser (4 pers.):
600 g skært lammekød, fx tykstegsfileter
olie
1 spsk. tikka masala karry-pasta eller anden indisk karry
1 ds. kokosmælk
2 mellemstore løg
50 g mandler
1 dl hakkede tomater
1 dl rosiner
1 pose babyspinat
salt, peber

Tilbehør:
Basmati-ris og naanbrød

Sådan gør du:
Skær kødet i tern, og brun det i olie, tilsæt
karrypasta og 1 spsk. af den faste kokosmælk og brun endnu et par minutter. Kom resten af kokosmælken ved samt løg i både, grofthakkede mandler, tomater og rosiner.

Lad det koge 8-10 min., så kødet ikke bliver for tørt. Tilsæt spinat, varm det godt igennem og smag til med salt og peber. Server med ris og lune naanbrød.  

Se også: Boller i karry opskrift – nemme kødboller i dejlig karrysovs

Mest læste artikler