6 pers.
1 1/2 kg lammeforkød
2 bundter persille
1 stor dildkvist
10 hvide peberkorn
Salt
400 g hvide asparges
maizenamel til jævning
2 pasteuriserede æggeblommer
1 par spiseskefulde mælk
Tilbehør: Kogte kartofler drysset med persille
Lammekødet afpudses pænt og skæres i portionsstykker. Kødet sættes over i en gryde med vand, tilsat et bundt persille, en stor dildkvist, 10 hvide peberkorn og salt. Koges mørt under låg ved svag varme ca. 1 time.
Vil du undgå at si suppen, så kom persille og dildkvist hver for sig i et stykke gaze. Skum suppen et par gange for at få fedtlaget væk.
Skræl aspargesene, skær den træede ende af, og kog dem i letsaltet vand ca. 10 min.
Hak et stort bundt persille. Lav en jævnet sovs af en del af suppen, jævn med maizena, smag til med salt, og til sidst legeres med æggeblommerne udrørt i mælken.
Kødet hviler i resten af suppen for at holdes varmt imens. Kødet
lægges på et dybt fad, aspargesene lægges forsigtigt på, og til sidst hældes lidt sovs over, og der drysses et godt lag persille over. Resten af sovsen serveres i en sovsekande.