Kransekagetærte

Ingredienser (8-10 pers.): 500 g marcipan 2 æggehvider 125 g sukker eller flormelis 125 g mørk chokolade 1/2 liter piskefløde Evt. 1 cl Kahlua eller Bailey 300 g frisk frugt fx brombær Sådan gør du: Marcipanen rives og æltes sammen med æggehvider og sukker. Massen rulles ud mellem to lag bagepapir. Kanten foldes op til…


Tegning: Suzanne MoffatIngredienser (8-10 pers.):
500 g marcipan
2 æggehvider
125 g sukker eller flormelis
125 g mørk chokolade
1/2 liter piskefløde
Evt. 1 cl Kahlua eller Bailey
300 g frisk frugt fx brombær

Sådan gør du:
Marcipanen rives og æltes sammen med æggehvider og sukker. Massen rulles ud mellem to lag bagepapir. Kanten foldes op til en forhøjning/ kant. Bag bunden ca. 10 min. ved 220º, til den er let lysebrun. Overtrækkes med smeltet chokolade, mens den stadig er lun, og sættes til afkøling. Pyntes med flødeskum smagt til med fx Kahlua og pyntes med frugt.

Mest læste artikler