Konfekt for slikmunde

(20 stk.)Smelt den lyse chokolade, og smør den ud på bagepapir som små tynde kager. Drys med krymmel. Bring piskefløde i kog, tag af varmen, og tilsæt hakket chokolade. Smelt chokoladen i den varme fløde, rør Kahlua i, og sæt trøffelmassen på køl, til den er halvfast. Kom trøffelmassen i en sprøjtepose med tylle, og…


(20 stk.) Smelt den lyse chokolade, og smør den ud på bagepapir som små tynde kager. Drys med krymmel. Bring piskefløde i kog, tag af varmen, og tilsæt hakket chokolade. Smelt chokoladen i den varme fløde, rør Kahlua i, og sæt trøffelmassen på køl, til den er halvfast. Kom trøffelmassen i en sprøjtepose med tylle, og sprøjt trøffelmassen ud på halvdelen af medaljerne. Læg de andre medaljer på som låg, og opbevar dem koldt.
Bland evt. marcipan med lidt spiritus.
Rul marcipan ud mellem 2 stk. bagepapir, til den har en tykkelse på 1 cm. Udstik marcipanen, og overtræk med chokolade.

Ingredienser:
Hjerter og stjerner
250 g ren rå marcipan
Evt. lidt Cointreau, cognac, Amaretto eller lignende
200 g lys eller mørk chokolade-overtræk

Medaljer
100 g lys overtrækschokolade
Krymmel
200 g mørk chokolade mindst
55 pct. kakao
2 dl piskefløde
1 spsk kahlua eller anden likør


Af Gitte Heidi Rasmussen

Mest læste artikler