Karrymørbrad

Mad

Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (6 pers.):
2-3 mørbrad
1 glas syltede løg
1 bk. champignoner
2 spsk. rosiner
1/2 liter madlavningsfløde
karry efter smag
Salt og peber
Vand el. bouillon

Pynt
25-30 g mandler
6 syltede halve abrikoser fra dåse
2 tomater

Sådan gør du:
Skær kødet i passende stykker, bank dem let og brun dem i margarine tilsat karry. Tilsæt halve champignoner og syltede løg og steg et kort øjeblik. Hæld lidt vand eller bouillon samt fløde ved, så kødet dækkes halvt. Kom rosiner i og smag til med karry, salt og peber. Lad det simre 30 min. under låg. Pynt med abrikoser, tomatbåde og mandler og server med ris og salat.
23 april 2007
Mere om Mad
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.