Karrymørbrad

Ingredienser (6 pers.): 2-3 mørbrad 1 glas syltede løg 1 bk. champignoner 2 spsk. rosiner 1/2 liter madlavningsfløde karry efter smag Salt og peber Vand el. bouillon Pynt 25-30 g mandler 6 syltede halve abrikoser fra dåse 2 tomater Sådan gør du: Skær kødet i passende stykker, bank dem let og brun dem i margarine…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (6 pers.):
2-3 mørbrad
1 glas syltede løg
1 bk. champignoner
2 spsk. rosiner
1/2 liter madlavningsfløde
karry efter smag
Salt og peber
Vand el. bouillon

Pynt
25-30 g mandler
6 syltede halve abrikoser fra dåse
2 tomater

Sådan gør du:
Skær kødet i passende stykker, bank dem let og brun dem i margarine tilsat karry. Tilsæt halve champignoner og syltede løg og steg et kort øjeblik. Hæld lidt vand eller bouillon samt fløde ved, så kødet dækkes halvt. Kom rosiner i og smag til med karry, salt og peber. Lad det simre 30 min. under låg. Pynt med abrikoser, tomatbåde og mandler og server med ris og salat.

Mest læste artikler