Kalveculotte med rystestikkelsbær

Saftig culottesteg drysset med lækre stikkelsbær.



Brun culottestegen på en pande, krydr med salt og peber. Lægges i et ovnfast fad og steges ved 175° i 30-40 min. Brug et stegetermometer. Stegen er rosa ved 60°. Bland forsigtigt peberrod i flødeskummen. Smag til med salt og peber. Vend stikkelsbærrene i sukker og lad dem trække i 30 min. Rist brødterningerne i smør. Halver salaten på langs. Skær kødet i tynde skiver på tværs af kødtrådene. Server med salat drysset med stikkelsbær og croutoner samt flødepeberrod.

4 personer:
1 kalveculotte,
ca. ¾ kg
Salt, peber
1 dl piskefløde
1 lille bæger høvlet peberrod
300 g små røde stikkelsbær
Sukker
2-3 tykke skiver groft rugbrød
1-2 spsk. smør
2 mini-romainesalater

Mest læste artikler