Kalkun i ingefærsauce

Ingredienser (4 pers.) : 400 g kalkun i strimler Olie 1 hakket løg 2 gulerødder i strimler 6 dl æblejuice 100 g grønne bønner 400 g broccoli 1 spsk. friskrevet ingefær 3 spsk. majsstivelse Salt og peber 3-4 tsk. eddike, fx æbleeddike Tilbehør: Ris Sådan gør du: Varm olien op i en gryde og tilsæt…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.) :
400 g kalkun i strimler
Olie
1 hakket løg
2 gulerødder i strimler
6 dl æblejuice
100 g grønne bønner
400 g broccoli
1 spsk. friskrevet ingefær
3 spsk. majsstivelse
Salt og peber
3-4 tsk. eddike, fx æbleeddike

Tilbehør: Ris

Sådan gør du:
Varm olien op i en gryde og tilsæt kalkunkød, løg og gulerødder. Varm det hele godt igennem, og når kødet har skiftet farve, tilsættes ingefær, 5 dl æblejuice, bønner og broccoli. Kog det hele i 4-5 minutter, og jævn med majsstivelse rørt ud i æblejuice. Kog op og smag til med salt, peber og eddike.

Mest læste artikler