Indonesisk kylling med fersken og peanuts

4 pers.500 g kyllingefilet i små tern2 porrer2 spsk. tandoorikrydderiolie1 ds. ferskner1 pose peanuts eller cashewnødder20 g smør eller margarine2 spsk. karryca. 2 spsk. hvedemel1/2 liter hønsebouillonTilbehør: risRens og snit porrerne. Steg kyllingetern i olie tilsat tandoori-krydderi i 3-4 min. Tilsæt porrer, og steg endnu et par minutter. Krydr med salt og peber. Skær fersknerne…


4 pers. Illustration: Suzanne Moffat500 g kyllingefilet i små tern
2 porrer
2 spsk. tandoorikrydderi
olie
1 ds. ferskner
1 pose peanuts eller cashewnødder
20 g smør eller margarine
2 spsk. karry
ca. 2 spsk. hvedemel
1/2 liter hønsebouillon

Tilbehør: ris

Rens og snit porrerne. Steg kyllingetern i olie tilsat tandoori-krydderi i 3-4 min. Tilsæt porrer, og steg endnu et par minutter. Krydr med salt og peber. Skær fersknerne i både, varm dem en gryde lige inden servering, og drys med peanuts. Smelt smørret i en gryde, tilsæt karry, og rist et kort øjeblik. Kom mel i, rør rundt, og hæld bouillon ved lidt ad gangen under kraftig omrøring, til saucen har passende tykkelse. Serveres til kødet med ferskner, peanuts og ris.

Mest læste artikler