Indbagte fingre

Det skal du bruge (6 stk.): 3 pølser 250 g hvedemel 2 tsk. bagepulver 1⁄2 tsk. salt 25 g sukker 1 dl fløde æggehvide, sorte birkes el. kommen Sådan gør du: Ælt ingredienserne sammen, og rul dejen ud som en aflang strimmel. Halver pølserne. Fold et stykke dej om pølsen. Pensl med æggehvide og drys…


Det skal du bruge (6 stk.):
3 pølser
250 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1⁄2 tsk. salt
25 g sukker
1 dl fløde
æggehvide, sorte birkes el. kommen

Sådan gør du:
Ælt ingredienserne sammen, og rul dejen ud som en aflang strimmel.
Halver pølserne. Fold et stykke dej om pølsen.
Pensl med æggehvide og drys med birkes.
Bages ved 180° i ca. 20 min.

Opskriften har vi fundet i Anemette Olesens
Heksekogebogen fra Politikens Børnebøger

Mest læste artikler