IKEA laver nu geniale samlesæt til nemme madretter

Mad

IKEA har gjort det igen. Denne gang er det madlavning, de har gjort nemmere for os, der trætte af de traditionelle opskriftsudformninger. Læs med og find ud af hvad gigantkæden nu har fundet på. 

Med IKEA's nyeste opfindelse er det bare op til dig at udfylde elementerne på papiret.
Med IKEA's nyeste opfindelse er det bare op til dig at udfylde elementerne på papiret. Foto: IKEA

IKEA har gjort det igen

Med en af IKEA’s nyeste opfindelser ser lækker madlavning nemmere ud end at klø sig på næsen. Der er tale om den canadiske gren af den svenske møbelsuccess, der sammen med marketingfirmaet Leo Burnett er gået sammen om at udvikle konceptet Cook This Page.

Opskrift som samlesæt

Ja, du læste rigtigt. Med Cook This Page handler det simpelthen om at tilberede, hvad der er visualiseret på et stykke papir. På papiret er der med tegninger illustreret hvilke ingredienser, der skal bruges – og ikke mindst hvor meget af hver ingrediens. Så er det bare op til dig som mesterkok at udfylde de forskellige elementer på papiret.

Ryst posen og… voilà!

Og nu tænker du måske, at det ikke kan blive bedre, men det gør det! Vejledningen er nemlig printet på bagevenligt papir, så når alle ingredienser er på sin plads, er det bare om at rulle papiret sammen og blande ingredienserne.

Derfra skal maden bare sættes i ovnen – nemmere bliver det ikke.

Læs også:

8 ting som kan forsvinde som følge af klimaforandringerne

Klimaet forandrer sig, og det bliver vores madvaner snart også nødt til at gøre. Der vil nemlig snart blive knaphed på mange af vores...

Det perfekte projekt for børnene

Cook This Page er endnu ikke kommet i IKEA’s butikker, men forhåbentlig går der ikke længe før børn såvel som voksne kan give sig i kast med IKEA’s lækre opskrifter.

Se maden blive lavet her:

8. november 2017
Mere om Mad

Nem og hurtig opskrift på smagfulde ingefærshots

Mad Ingefærshots indeholder en masse gode ingredienser, der styrker dit immunforsvar. Idényt giver dig den perfekte opskift på hurtige og smagfulde ingefærshots med æble, der booster dit immunforsvar.

Pandekagedag - 3 lækre opskrifter

Mad Den første tirsdag efter fastelavn er det pandekagedag - også kendt som hvide tirsdag. Traditionelt skulle der spises godt og fedt på denne...

Mørbradgryde med pølser og paprika

Mad Her er grundopskriften på mørbradgryde. Med den som udgangspunkt kan du udvikle din egen opskrift på den klassiske danske klassiske gryderet...

Kan man vende sølvpapir forkert?

Mad Sølvpapir har en blank og en mat side, og den matte er bedre end den blanke til at modtage varme. Læs hvorfor her.

Sådan fryser du mælk, æg og andre mejeriprodukter ned

Mad De fleste mejeriprodukter kan uden problemer fryses ned. Enkelte af dem kan endda holde sig friske i både hele og halve år. Se længden her...

Derfor smager ris meget bedre på restauranter end derhjemme

Mad Hvad er det, de gør på restauranterne? Bruger de en anden type ris? Eller skyldes den bedre smag en riskoger? Se her, hvad du skal gøre for...

Gammeldags æbleskiver med kærnemælk og kardemomme

Mad Foretrækker du hjemmebagte, sprøde æbleskiver lige fra panden, så er denne opskrift på gammeldags æbleskiver med et friskt stykke æble i midten helt sikkert noget for dig. 

Brændte mandler, søde eller saltede - 2 nemme opskrifter

Mad Har du brug for en hurtig opskrift på brændte mandler, så finder du her både en opskrift på saltede mandler med kun tre ingredienser bagt i...

3 smarte måder at fryse avocado på

Mad Avocado smager dejligt og er tilmed utroligt sundt. Men hvad gør du, når du ikke kan nå at spise al den lækre frugt, inden den bliver dårlig...

Sådan vælger du den rigtige olie at stege i

Mad Hvilke former for madolie egner sig egentlig bedst til stegning - og er det egentlig så slemt at bruge smør? Få 5 hurtige råd til sund og sikker stegning.

12 krydderurter du kan dyrke året rundt kun ved at bruge vand

Mad Disse 12 krydderurter kan du dyrke uden at have grønne fingre. Det kræver minimal tid og du skal ikke have fingrene i jord.

Kan den mugne del af maden bare skæres af?

Mad Det er ikke nemt. Kan du nøjes med at skære muggen fra, eller skal du smide maden ud omgående?

Derfor smager usund mad så godt

Mad Fristelsen fra chips, sodavand og bacon kan være svær at modstå, og det kan være endnu sværere at stoppe, når vi først er gået i gang. Men der findes faktisk en rigtig god forklaring på, hvorfor vi hungrer efter de usunde sager – og måske tilmed en god undskyldning.

Derfor bør du ALDRIG bruge bagepapir

Mad Du tænker sikkert, at bagepapir er et uundværligt redskab til madlavningen, men faktisk bør du undgå det.

Derfor er det en god idé at fryse dine friske krydderurter

Mad At bruge krydderurter i madlavning er en fantastisk måde at forbedre smagsoplevelsen. Ved at fryse friske krydderurter, kan du have friske...