Hurtige kanelbrød

Bag lækre kanelbrød på ingen tid.


Ingredienser (Ca. 30 stk.):
200 g hvedemel
1/2 tsk. hjortetaksalt
2 tsk. stødt kanel
1/2 tsk. stødt kardemomme
200 g smør
100 g sukker
100 g kokosmel
100 g mørk hakket chokolade eller chokoladeknapper

Tilberedning:
Bland hvedemel, hjortetaksalt, kanel og kardemomme i en skål.
Smuldr smørret i dejen, tilsæt sukker og kokosmel, og ælt dejen sammen. Del dejen i 3, tril dem i lange stænger, og læg dem på en bageplade. Tryk stængerne flade, og bag dem 12-14 min. ved 175°. Læg straks chokoladeknapperne eller hakket chokolade på de varme stænger, og smør chokoladen ud, når den er smeltet. Skær stængerne i snitter, mens de stadig er lune, og læg dem til afkøling på en bagerist. Opbe­var de kolde og sprøde kager i en kagedåse.

Mest læste artikler