Her kan du få den bedste nytårsmenu

Mad

Orker du heller ikke indkøb samt en hel dag i køkkenet, når du skal fejre nytår? Vi har fundet de bedste bud på lækker og nem catering til nytårsmenuen.

Foto: istockphoto

Hører du til dem, der gerne vil servere den bedst mulige nytårsmiddag til dine gæster, men ikke helt orker indkøb samt at stå i køkkenet hele dagen - og det meste af aftnen? Heldigvis findes der rigtig gode muligheder for at bestille nytårsmenuen og få den leveret til døren. Vi har fundet de bedste bud på lækker og nem catering til nytårsmenuen.

Fælles for stederne er, at maden er (delvist) tilberedt, og at der medfølger udførlig guide til opvarmning- og anretning. Menuerne vil typisk være pakket i engangsemballage. Nemmere bliver det ikke.

Sjælland / København

Gastronomiet tilbyder flere forskellige nytårsmenuer, vinmenuer samt et særligt pakketilbud. Prisen starter på 275 kr. pr. person. Der tilbydes levering gratis levering i Storkøbenhavn. 

Hos Meyers Madhus er der skabt en spændende menu til årets sidste dag. Prisen starter på 350 kr. pr. person. Der skal bestilles til minimum to kuverter. Der tilbydes levering.

Hos Manfreds & Vin kan du vælge mellem en vegetarmenu eller en kødmenu. Prisen er 400 kr. pr. person. Der tilbydes levering i København K, København V, Nørrebro og Østerbro for 200 kr.

Nytårsmenuen hos Madkonceptet er en 3-retters menu, hvor der er mulighed for at vælge vegetar. Prisen er 295 kr. pr. person. Der skal bestilles til minimum fire kuverter. Levering i København tilbydes.

Jylland / Aarhus

Restaurant Komfur tilbyder en omfattende nytårsmenu med 4 retter. Prisen er 400 kr. pr. person. Der tilbydes ikke levering.

Fyn / Odense

Sortebro Kro har sammensat en 4-retters nytårsmenu. Prisen er 495 kr. pr. person. Der tilbydes ikke levering.

Hele Danmark

Smageriet har sammensat tre forskellige nytårsmenuer, som gør det nemt for dig at være vært. Prisen starter på 199 kr. pr. person. Der tilbydes levering i hele Danmark, prisen starter på 275 kr.

Nytårsmenuen hos Cofoco er en 3-retters menu. Dertil kan du også købe bobler, appetizers og kransekage. Prisen starter på 345 kr. pr. person. Der skal bestilles minimum to kuverter. Nytårsmenuen kan leveres mod et gebyr på 200 kr. på det meste af Sjælland, i Odense og i Aarhus.

Kokken & Jomfruen har forberedt tre forskellige nytårsmenuer med forskellige temaer. Prisen starter på 179,50 kr. pr. person. Leveringsprisen afhænger af, hvor i landet du bor.

Hos Salt og Peber får du en 4-retters nytårsmenu. Prisen starter på 198 kr. pr. person. Det er muligt at tilkøbe natmad. Der tilbydes ikke levering.

Nytaarsmaden har sammensat en 4-retters menu. Prisen er 375 kr. pr. person. Maden kan fåes leveres eller afhentes.

8 december 2015
0

Leksikon med de 8 vigtigste typer mel

Du tror sikkert, du er udlært i meltyperne. Hvor svært kan det være? Hvede til franskbrød og rug til rugbrød? Men så læs lige her - du...

0

Spiseløg - hvad er forskellen på rødløg, salatløg, skalotteløg og...

Hvad er det egentlig for nogle løg, vi bruger i vores madlavning og dyrker i vores haver? Bliv dus med rødløg, salatløg, almindelige løg,...

0

Du har sandsynligvis spist æbler forkert hele livet

Hvor svært kan det være at spise et æble korrekt? Vi mennesker har gnasket den dejlige frugt siden stenalderen, og vi vil ikke belæres om...

0

Disse madvarer må du aldrig pakke ind i stanniol

Styr uden om disse typiske fejl, og undgå uønskede stoffer i dine madvarer.

0

8 ting som kan forsvinde som følge af klimaforandringerne

Klimaet forandrer sig, og det bliver vores madvaner snart også nødt til at gøre. Der vil nemlig snart blive knaphed på mange af vores basisv...

0

Tro ikke på disse 5 myter om syltning

Der er ikke noget bedre end et glas hjemmelavet syltetøj. Men vi er ikke længere så dygtige til gamle tilberedningsmetoder. Så hvad skal...

0

Det sker der med din mad, når en flue lander oven på den

Hører du til dem, der smider din mad ud, når en flue har landet oven på den? Ikke endnu? Så var det måske værd at overveje... For en flue...

0

Derfor er koldt vand bedst til madlavning

Har du indtil nu benyttet varmt vand til din madlavning, så er det på tide at få ændret på køkkenvanen.

0

En verden uden kaffe kan snart være en realitet

Kaffen er en truet art, og klimaforandringerne er synderen. De stigende temperaturer kan i fremtiden sætte en stopper for den globale kaffep...

0

Sådan får du den sidste ketchup ud af flasken

Det er noget af det mest irriterende. I skal have burgere, men ketchupflasken er næsten tømt, og det er umuligt at få den sidste rest ud....

0

Må vandmelon opbevares i køleskabet?

Det er en af de lækreste sommerfrugter, og den skal gerne være iskold, når den skal nydes. Køleskabet er dog ikke det bedste bedste sted at...

0

Hvilke madvarer SKAL vaskes og hvilke skal ikke?

En af disse madvarer behøver du ikke at skylle i vand. De tre øvrige skal ALTID vaskes. Se hvilke fødevarer, der altid skal under hanen, og...

0

Rysteribs – Danmarks nemmeste sommeropskrift

Rysteribs er en af de bedste danske sommertraditioner. Det er opskriften, der næppe kan gå galt. Den kræver kun et godt håndelag, og at du...

0

Sådan sikrer du dig, at en vandmelon er moden

Slæber du alt for tit umodne og melede vandmeloner med hjem? Så skyldes det måske, at du ikke har lært at LÆSE vandmeloner rigtigt. Her er...

0

Fjerne stenene i kirsebær med en flaske

Hvem har en kirsebær-udstener i skuffen? Det kan ikke være mange. Den er heller ikke nødvendig, når du skal udstene kirsebær. Alt du behøver...