Grydekylling med æbler

Ingredienser (4 pers.): 1 kylling 1,3 kg 25 g smør 1 stort løg 2 madæbler 1 bdt. forårsløg 3 store snackpebre 3 gulerødder 1 lille dåse konc. tomatpure 1 stor kvist rosmarin 2 kviste merian 1 spsk. karry 2 tsk. paprika 4,5 dl vand Sådan gør du: Rens kyllingen og dup den tør. Løget og…


Tegning: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
1 kylling 1,3 kg
25 g smør
1 stort løg
2 madæbler
1 bdt. forårsløg
3 store snackpebre
3 gulerødder
1 lille dåse konc. tomatpure
1 stor kvist rosmarin
2 kviste merian
1 spsk. karry
2 tsk. paprika
4,5 dl vand

Sådan gør du:
Rens kyllingen og dup den tør. Løget og æblerne skæres i kvarte. Grøntsagerne skæres i 5 cm store stykker. Krydderurterne skylles og stoppes i kyllingen sammen med så mange grøntsager og æbler, der kan være. Krydr kyllingen med karry og brun den i smør eller olie i en stor stegegryde. Kom resten af grøntsagerne og æblerne ved, og svits nogle minutter. Tilsæt tomatpure, salt, paprika og vand og lad det hele koge i knap 11⁄2 time. Skær kyllingen i kvarte og server med sauce, ris og agurkesalat.

Mest læste artikler