Grøntsagsspyd til grillen

Mad

Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
1 glas kartofler
1 peberfrugt
250 g cherrytomater
250 g champignoner
4 løg

Sådan gør du:
Kom kogte kartofler fra glas, champignoner, løg, stykker af peberfrugt samt cherrytomater i en plasticpose. Lav en marinade af det, du har i huset, fx olie, salt, rosmarin, chili, hvidløg eller paprika. Hæld marinaden over grøntsagerne. Bind en knude og ryst posen, så marinaden fordeles. Lad posen ligge ca. en time i køleskabet. Sæt grøntsagerne på spyd – hvis de er af træ, bør de lægges i blød i ca. 1⁄2 time. Grill spydene ca. 10 min. Vend dem af og til.
24 maj 2007
Mere om Mad
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.