Grøntsagsspyd til grillen

Ingredienser (4 pers.): 1 glas kartofler 1 peberfrugt 250 g cherrytomater 250 g champignoner 4 løg Sådan gør du: Kom kogte kartofler fra glas, champignoner, løg, stykker af peberfrugt samt cherrytomater i en plasticpose. Lav en marinade af det, du har i huset, fx olie, salt, rosmarin, chili, hvidløg eller paprika. Hæld marinaden over grøntsagerne.…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
1 glas kartofler
1 peberfrugt
250 g cherrytomater
250 g champignoner
4 løg

Sådan gør du:
Kom kogte kartofler fra glas, champignoner, løg, stykker af peberfrugt samt cherrytomater i en plasticpose. Lav en marinade af det, du har i huset, fx olie, salt, rosmarin, chili, hvidløg eller paprika. Hæld marinaden over grøntsagerne. Bind en knude og ryst posen, så marinaden fordeles. Lad posen ligge ca. en time i køleskabet. Sæt grøntsagerne på spyd – hvis de er af træ, bør de lægges i blød i ca. 1⁄2 time. Grill spydene ca. 10 min. Vend dem af og til.

Mest læste artikler