Grøn kartoffelsalat

4-5 pers. God som tilbehør til diverse kød-og fiskeretter, men også særdeles velegnet som pålæg på rugbrød og i sandwich. 1 kg kartofler 1 stort finthakket løg 50 g kapers hakket persille dild purløg karse (kan evt. tilsættes æbletern og bleg-selleri, red.) Dressing: 1 dl olie 3 spsk. vineddike (eller efter hvor stærk den er,…



4-5 pers. God som tilbehør til diverse kød-og fiskeretter, men også særdeles velegnet som pålæg på rugbrød og i sandwich.

1 kg kartofler
1 stort finthakket løg
50 g kapers
hakket persille
dild
purløg
karse (kan evt. tilsættes æbletern og bleg-selleri, red.)

Dressing:
1 dl olie
3 spsk. vineddike (eller efter hvor
stærk den er, red.)
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. almindelig sennep
2 spsk. koldt vand
salt, peber og sukker

Kartofler koges, pilles, skæres i tern og blandes med løg, kapers og krydderurter. Ingredienserne til dressingen piskes sammen og hældes over salaten.

Mest læste artikler