Giftige paddehatte

Har du nogen sinde overrasket mor og far med spændende mad, når I skal hygge jer i hverdagen eller i weekenden? Denne dessert er sjov og nem at lave – og så smager den bare gnumphf. Prøv selv! Det skal du bruge: 4 halve ferskner (evt. syltede fra dåse) 4 skiver ananas (evt. syltede) 2…


Har du nogen sinde overrasket mor og far med spændende mad, når I skal hygge jer i hverdagen eller i weekenden? Denne dessert er sjov og nem at lave – og så smager den bare gnumphf. Prøv selv!

Det skal du bruge:
4 halve ferskner (evt. syltede fra dåse)
4 skiver ananas (evt. syltede)
2 bananer
reven chokolade

Sådan gør du:
Tag 4 tallerkner. Læg en afdryppet ananasskive på midten af hver tallerken. Skær hver banan ud i to stykker. Plant en bananskive i hullet i ananasskiven. Læg en afdryppet ferskenskive på hver banantop.
Nu mangler du kun at drysse paddehatten med lidt revet chokolade, så kan du servere dessert.

Denne dessert har vi fundet i Anemette Olesens Heksekogebogen fra Politikens BørnebøgerDenne dessert har vi fundet i Anemette Olesens Heksekogebogen fra Politikens Børnebøger.


Mest læste artikler