Fyldte ørreder

Ingredienser (4 pers.): 4 portionsørreder/foreller 3 skalotteløg 250 g champignoner 25 g smør 2 dl fløde 2 spsk. hakket persille Salt og peber 4 spsk. rasp 1 æg Sådan gør du: Rens fiskene, og gnid dem med salt. Rens og hak champignonerne, og svits dem i smør med de pillede og hakkede løg. Hæld fløde…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
4 portionsørreder/foreller
3 skalotteløg
250 g champignoner
25 g smør
2 dl fløde
2 spsk. hakket persille
Salt og peber
4 spsk. rasp
1 æg

Sådan gør du:
Rens fiskene, og gnid dem med salt. Rens og hak champignonerne, og svits dem i smør med de pillede og hakkede løg. Hæld fløde over og lad det simre nogle minutter. Skyl og tør fisken. Tag gryden af varmen, og rør æg, rasp, persille, salt og peber i. Smør olie på 4 stykker folie, og læg en fisk på hver. Fyld fisken med flødeblandingen og luk pakkerne. Sæt dem i ovnen ved 225º i ca. 30 min. Server med kartofler og citronbåde.

Mest læste artikler