Fyldte gratinerede auberginer

Ingredienser (4 pers.): 2 store auberginer 2 dl kogte ris Olivenolie 1-2 peberfrugter i små tern 1 løg 2 fed hvidløg 200 g flødeost med urter evt. en håndfuld friske krydderurter (oregano, timian, persille, purløg eller andet) Gratineringsost eller parmesan Tilbehør: Salat og brød Sådan gør du: Halvér auberginerne, skrab indmaden ud med en ske…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
2 store auberginer
2 dl kogte ris
Olivenolie
1-2 peberfrugter i små tern
1 løg
2 fed hvidløg
200 g flødeost med urter evt. en håndfuld friske krydderurter (oregano, timian, persille, purløg eller andet)
Gratineringsost eller parmesan

Tilbehør:
Salat og brød

Sådan gør du:
Halvér auberginerne, skrab indmaden ud med en ske og skær dem i små tern. Steg aubergine, hvidløg og hakket løg i olivenolie. Tilsæt peberfrugter, og steg til de er møre. Tag grøntsagerne af varmen og bland med ris, flødeost, salt og peber. Kom evt. lidt hakkede krydderurter ved. Kom blandingen i de udhulede auberginer og læg dem i et ovnfast fad. Drys med ost og bag auberginerne i ovnen ved 200º, til osten er gylden og auberginerne møre. Server med salat og brød.

Mest læste artikler