Ingredienser (4 stk):
8 skiver lyst toastbrød
100 g flødeost
25 g hakkede valnødder
1⁄4 dl ahornsirup
3 æg
1 1⁄2 dl mælk
100 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
smør til stegning
250 g bær
1 1⁄2 dl sukker
8 skiver lyst toastbrød
100 g flødeost
25 g hakkede valnødder
1⁄4 dl ahornsirup
3 æg
1 1⁄2 dl mælk
100 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
smør til stegning
250 g bær
1 1⁄2 dl sukker
Tilberedning:
Drys bærrene med sukker og lad dem trække mindst 1 time. Rør flødeost, hakkede valnødder og ahornsirup sammen og smør ostecremen på halvdelen af toastbrødene.
Læg resten af toastbrødene på som låg og tryk dem godt sammen. Pisk æg, mælk, sukker og vaniljesukker sammen og vend toasten i æggeblandingen.
Steg toastbrødene i smør 1-2 min. på hver side og server straks med ekstra ahornsirup og råsyltede bær.