4 pers.
500 g små champignoner eller andre svampe (red.)
1 stort løg
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
500 g fettuccine (fuglerede-pasta)
2 spsk. hakket persille
Salt, peber, frisk
basilikum og persille
Tilbehør: parmesan
Champignonerne skæres i tynde skiver.
Hak løget groft, og svits det i olivenolie sammen med hvidløg ved jævn varme, til det er gyldent.
Kom tomaterne og de skivede champignoner ved, og bring det hele i kog. Skru ned for varmen, og lad det simre under låg i cirka 15 minutter.
Kog fettuccine al dente i letsaltet vand. Smag saucen til med persille, salt og peber.
Hæld saucen over pastaen, bland, og drys med basilikum samt lidt ekstra persille.
Server straks, eventuelt med et drys revet parmasan (red.)
K. Andersen, Randers