Fettuccine Boscaiola

Tegning: Suzanne Moffa4 pers.500 g små champignoner eller andre svampe (red.)1 stort løg2 spsk. olivenolie2 fed hvidløg2 dåser hakkede tomater500 g fettuccine (fuglerede-pasta)2 spsk. hakket persilleSalt, peber, friskbasilikum og persilleTilbehør: parmesanChampignonerne skæres i tynde skiver.Hak løget groft, og svits det i olivenolie sammen med hvidløg ved jævn varme, til det er gyldent.Kom tomaterne og de…


Tegning: Suzanne Moffa


4 pers.

500 g små champignoner eller andre svampe (red.)
1 stort løg
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
500 g fettuccine (fuglerede-pasta)
2 spsk. hakket persille
Salt, peber, frisk
basilikum og persille

Tilbehør: parmesan

Champignonerne skæres i tynde skiver.
Hak løget groft, og svits det i olivenolie sammen med hvidløg ved jævn varme, til det er gyldent.
Kom tomaterne og de skivede champignoner ved, og bring det hele i kog. Skru ned for varmen, og lad det simre under låg i cirka 15 minutter.
Kog fettuccine al dente i letsaltet vand. Smag saucen til med persille, salt og peber.
Hæld saucen over pastaen, bland, og drys med basilikum samt lidt ekstra persille.
Server straks, eventuelt med et drys revet parmasan (red.)

K. Andersen, Randers

Mest læste artikler