Fedtfattig kalkungryde

Illustration: Suzanne Moffat 6 pers. 1 kalkunbryst i tern ca. 800 g 1 squash 2 løg 1 glas soltørrede tomater i tern 1 glas hele champignoner 1 ds. hakkede tomater 1 lille glas tomatsauce Timian, basilikum, salt og peber Hæld olien fra de soltørrede tomater, men gem lidt til stegning. Svits løg og squash i…


Illustration: Suzanne Moffat
6 pers.

1 kalkunbryst i tern ca. 800 g
1 squash
2 løg
1 glas soltørrede tomater i tern
1 glas hele champignoner
1 ds. hakkede tomater
1 lille glas tomatsauce
Timian, basilikum, salt og peber

Hæld olien fra de soltørrede tomater, men gem lidt til stegning.
Svits løg og squash i tern.
Kom kødet ved, og svits det sammen med grønsagerne.
Krydr med salt, peber, basilikum ogtimian. Kom soltørrede tomater, champignoner, tomater samt tomatsauce ved, og lad retten simre cirka 10 minutter.
Smag til, og server med pasta eller ris samt groft brød og en god hvidkålssalat.

Pia Ejstrud, Hjallerup

Mest læste artikler