Få hele huset til at dampe af simremad med rustikke råvarer og velduftende krydderier

Mad

Simremad tager tid - men når du nyder din ret, vil du værdsætte hvert brugt sekund.

  • Simremad med svinekæber

    Simremad er ren meditation. Fra indkøb over snitning og hakning af de mange rustikke grøntsager og til den himmelske duft, der breder sig i hele huset. 

    En af de bedste simremads-retter på BO BEDRE er denne disse ølbraisererede svinekæber appelsinsalat og mos.

    Som mesteren bag denne ret, Lone Kjær, selv skriver, så er simremad faktisk nem, fordi den passer sig selv, når den først er sat over.

  • Marrokansk simremad

    Lone Kjær er også kokken bag denne nordafrikansk inspirerede simreret. Her er både kanel, kardemomme, søde kartofler og tørrede aprikoser.

    Det eneste tilbehør, du behøver til denne marrokanske kylling er noget groft brød til at dyppe i væden.

    Hvis du føler, du har behov for lidt flere kulhydrater on-the-side, så kan det anbefales at servere couscous til kyllingen. Så vil du også holde dig til det nordafrikanske tema.

  • Cassoulet med oksetykkam

    Bønner i simremad fungerer rigtigt godt. Derfor skal du nogle gange starte dagen før med dit simremadsprojekt.

    Her er i denne Cassoulet med oksekød er det sortebønner, der skal lægges i blød natten over.

    Kødet er oksetykkam og gourmet-pølser. Derudover skal der godt med rødvin, laurbærblade, rosmarin og frisk persille i. Mmmhhh - kan du allerede mærke duften brede sig?

    Sæt en dag af sammen med Lone Kjærs suveræne Cassoulet. Simretiden er herlige to og en halv time!

  • Pulled pork á la simremad

    Her er der en ret, der skal simre i op til 3 timer. YES!!!

    Kødet i denne sprængte svineskank af vil bllive så mørt, at den kan trævles og spises med ske. 

    Den slags kan man på en måde også købe vakuumpakket i Netto for 39.95. Vil du selv opleve, hvordan sådan en pulled pork bliver til på den naturlige måde, så er det her opskriften for dig.

  • Dyrevildt som simremad

    Dyrevildt er særlig god til simremad. Sejheden i kødet fra de veltrænede vilde dyr forsvinder efter et godt langt bad i en simrende og velkrydret grøntsagsgryde. 

    Her er dyrevildtet ølbraiseret og tilføjet brombær som en smuke note.

    Øllet er maltøl, og kødet er vildtkød efter behag samt røget bacon.

Se alt indhold
5. februar 2016
Mere om Mad

Kan man vende sølvpapir forkert?

Mad Sølvpapir har en blank og en mat side, og den matte er bedre end den blanke til at modtage varme. Læs hvorfor her.

Sådan fryser du mælk, æg og andre mejeriprodukter ned

Mad De fleste mejeriprodukter kan uden problemer fryses ned. Enkelte af dem kan endda holde sig friske i både hele og halve år. Se længden her...

Derfor smager ris meget bedre på restauranter end derhjemme

Mad Hvad er det, de gør på restauranterne? Bruger de en anden type ris? Eller skyldes den bedre smag en riskoger? Se her, hvad du skal gøre for...

Gammeldags æbleskiver med kærnemælk og kardemomme

Mad Foretrækker du hjemmebagte, sprøde æbleskiver lige fra panden, så er denne opskrift på gammeldags æbleskiver med et friskt stykke æble i midten helt sikkert noget for dig. 

IKEA laver nu geniale samlesæt til nemme madretter

Mad IKEA har gjort det igen. Denne gang er det madlavning, de har gjort nemmere for os, der trætte af de traditionelle opskriftsudformninger....

Brændte mandler, søde eller saltede - 2 nemme opskrifter

Mad Har du brug for en hurtig opskrift på brændte mandler, så finder du her både en opskrift på saltede mandler med kun tre ingredienser bagt i...

3 smarte måder at fryse avocado på

Mad Avocado smager dejligt og er tilmed utroligt sundt. Men hvad gør du, når du ikke kan nå at spise al den lækre frugt, inden den bliver dårlig? Her får du 3 smarte måder at fryse din avocado på.

12 krydderurter du kan dyrke året rundt kun ved at bruge vand

Mad Disse 12 krydderurter kan du dyrke uden at have grønne fingre. Det kræver minimal tid og du skal ikke have fingrene i jord.

Kan den mugne del af maden bare skæres af?

Mad Det er ikke nemt. Kan du nøjes med at skære muggen fra, eller skal du smide maden ud omgående?

Derfor smager usund mad så godt

Mad Fristelsen fra chips, sodavand og bacon kan være svær at modstå, og det kan være endnu sværere at stoppe, når vi først er gået i gang. Men der findes faktisk en rigtig god forklaring på, hvorfor vi hungrer efter de usunde sager – og måske tilmed en god undskyldning.

Derfor bør du ALDRIG bruge bagepapir

Mad Du tænker sikkert, at bagepapir er et uundværligt redskab til madlavningen, men faktisk bør du undgå det.

Derfor er det en god idé at fryse dine friske krydderurter

Mad At bruge krydderurter i madlavning er en fantastisk måde at forbedre smagsoplevelsen. Ved at fryse friske krydderurter, kan du have friske...

Sådan laver du et æble til madpakken

Mad Du vil aldrig døje med brune æbler, når du har lært dette smarte æble-trick.

Blåbærmuffins - en supernem opskrift

Mad Er du blevet lækkersulten, får du her en nem opskrift på blåbærmuffins.

Sådan fryser du brød, så det bevarer smag og konsistens

Mad Du kender sikkert allerede til tricket med at fryse brød for en længere holdbarhed. Men du kender garanteret også til et frysebrændt og...