Eksotisk torsk

Portioner: 4 600 g torskefilet, 1 ds. kokosmælk, 1 lille hel ingefær, 1 limefrugt (brug evt. citron, hvis limefrugt ikke fås, red.), 1 rød mellemstor chili, 1 stort rødløg, 300 g rejer (optøede/fra lage), salt, peber. Tilbehør: kartofler eller ris/brød. Læg de rå torskefileter i et ovnfast fad. Skræl ingefær og hak den i små…


Portioner: 4
600 g torskefilet, 1 ds. kokosmælk, 1 lille hel ingefær, 1 limefrugt (brug evt. citron, hvis limefrugt ikke fås, red.), 1 rød mellemstor chili, 1 stort rødløg, 300 g rejer
(optøede/fra lage), salt, peber.

Tilbehør:
kartofler eller ris/brød.

Læg de rå torskefileter i et ovnfast fad. Skræl ingefær og hak den i små stykker. Skyl limefrugten grundigt og skær i tynde skiver. S kær chilipeberen i små stykker rens den for kerner under rindende koldt vand, red.) Skær rødløget i små stykker. Varm en pande kraftigt op med olivenolie. Hæld ingefær, chili, limeskiver og løg på panden. Rist intenst og skru ned for varmen. Tilsæt kokosmælken – kog op og smag til med salt og peber. Hæld det hele over torskefileterne. Fordel rejerne på retten. Bag retten midt i en 180° varm ovn i 25- 30 min.  

 

Mest læste artikler