Dronningemølle specialitet

Portioner: 4 600 g torskefileter, salt og hvid peber, 1 hakket  løg, 2 porrer i ringe, 2 gulerødder i tern, 100 g grønne ærter eller bønner, 1/2 l Morney Sauce, (en hjemmelavet ostemælkesauce kan bruges). Tilbehør: (red.) Løse ris, kartofler eller groft brød. Torsken deles i pæne stykker og lægges i bunden af et smurt…


Portioner: 4
600 g torskefileter, salt og hvid peber, 1 hakket  løg,
2 porrer i ringe, 2 gulerødder i tern, 100 g grønne ærter eller bønner, 1/2 l Morney Sauce, (en hjemmelavet ostemælkesauce kan bruges).

Tilbehør: (red.) Løse ris, kartofler eller groft brød.

Torsken deles i pæne stykker og lægg es i bunden af et smurt fad ca. 30-40 cm. Grøntsagerne blancheres 3- 4 min. Vandet hældes fra og de fordeles over torsken. Drysses med kun lidt salt og hvid peber. Morney Saucen hældes over. Retten bages midt i en 200° varm ovn i 25- 30 min. Retten har jeg lavet med mange forskellige grøntsager. Næsten alle kan bruges.
 

Mest læste artikler